• Campolide - POW Cowork
  • Campolide - POW Cowork
  • Campolide - POW Cowork
  • Campolide - POW Cowork
  • Campolide - POW Cowork
  • Campolide - POW Cowork
  • Campolide - POW Cowork
  • Campolide - POW Cowork
  • Campolide - POW Cowork
  • Campolide - POW Cowork

Campolide - POW Cowork

Preço sob consulta  

POW - Campolide Cowork

In the Piece of Work cowork space project I was asked to execute several elements:


- a 3 level auditorium


- decorative wooden panels for 3 corners of the main entrance


- L-shaped structures between the entrance and the lower and upper level of the space


- the entrance desk


- floor covering for relaxation area


- work tables scattered throughout the space, a meeting table and a dining table


- a set of 25 mailboxes


It was a very interesting challenge and both the client, me and the whole team behind it couldn't be happier with the result achieved.

Here you can see some pictures of the entrance space and the relaxation area as well as a video of part of the performance of the auditorium. The rest of the elements are published both on my social networks and here on the website if you want to see.

Client: POW - Piece of Work

Carpentry project: João Peixe Brotherwood

Technical and construction team: João Infante | Isak Berglund | João Peixe Brotherwood